Sisteme de sunet - PRO Music Stage

Go to content

Main menu:

 
Sisteme profesionale de sonorizare

40.000 de Watți, dar fiecare de calitate!
 
Instalația de sunet este alcătuită din elemente Dynacord, ElectroVoice și RCF, mărci din elita tehnologiei mondiale, fabricate de ingineri germani și americani cu cea mai înaltă precizie. Folosim mixere digitale și analoage de la celebrul fabricant Midas și de la producătorii Dynacord, Yamaha. 

Procesarea de înaltă calitate și fidelitate este realizată prin compresoare, equalizatoare, gate-uri Midas, DBX, Alesis, Lexicon, microfoane cu și fără fir Shure, AKG, AudioTehnica și ElectroVoice.

Suntem conștienți de faptul că fiecare artist renumit are cereri speciale în riderul tehnic. Dacă întâmpinați astfel de cereri, puneți-ne la încercare! Andra, Mandinga, Alex Velea, Compact, Andreea Bălan, Tankcsapda, Neoton Familia, Koncz Zsuzsa, Edda, Piramis, Bikini, Beatrice, Zorán Stevanovics și alte zeci de formații au fost mulțumiți de prestația echipei PRO Music Stage.
 
Având la dispoziție o varietate impresionantă de elemente de sonorizare, vă putem asigura servicii pentru cele mai diverse acțiuni și evenimente: zilele orașului, zilele comunei, concerte, spectacole, congrese, conferințe, petreceri, evenimente corporate sau personale... Zâmbetul miilor fani ne recomandă.

 
 
Back to content | Back to main menu