Lumini si efecte - PRO Music Stage

Go to content

Main menu:

 
Lumini și Efecte Vizuale
 
Standardele de divertisment în 2016 sunt așa de ridicate, încât nici nu se mai poate imagina concert de succes fără acompanierea luminilor și efectelor vizuale. 
 
PRO Music Stage folosește tehnică de lumini de ultimă generație cu elemente ce oferă senzații inedite spectatorilor, armonie perfectă pentru artiștii de pe scenă prin sincronizarea cu muzica lor și nu în ultimul rând: organizatorului un consum foarte redus, ce vă poate scăpa de eventualele probleme de curent.
 
Parametri tehnici: avem în dotare lumini inteligente, moving-head Beam, Wash, Spot și proiectoare de led pe care îmbinăm cu cele clasice, este posibilă configurarea multiplă a echipamentelor în funcție de necesități și important: în funcție de cererile formațiilor muzicale! 
 
Utilizăm videoproiectoare profesionale cu intensitate luminoasă de 8.000ANSI, pe două ecrane de dimensiune 4m x 3m, putem asigura videoproiecție pe orice tip de eveniment în aer liber. 
 
De asemenea, punem la dispoziția Clienților noștri întreaga tehnologie de background: filmare cu camere HD profesionale, laptopuri, splittere, upScaler, switchuri, convertoare și mixere video profesionale.

 
 
Back to content | Back to main menu